Annons

Annons

Annons

Annons

Ludvika

REPLIK: FFS: Vi vill också satsa på Fjällbergets slalombacke – och se över den kommunala budgeten

"Folkkampanjen för sjukvården stödjer gärna en större satsning på Fjällberget, särskilt för de unga" skriver Ken Swedenborg, Rose-Marie Westerlund, Anni Andersson, Folkkampanjen för sjukvården. Foto: Anton Ryvang.

Annons

Svar till insändaren SD är de enda som verkligen vill satsa på Fjällberget publicerad på dt.se den 15/7.

SD är inte ensamma om att stödja en värdefull utbyggnad av Fjällbergets slalombacke. Folkkampanjen för sjukvården stödjer gärna en större satsning på Fjällberget, särskilt för de unga.

Annons

Annons

Vi behöver dock även tänka på att förstärka tillgängligheten till en utökad slalombacke med fler och bättre bussar. Tidigare föreslog vårt sjukvårdsparti en försiktig upprustning av den mindre slalombacken på Högberget i Ludvika, som idag saknar både lift och snökanon.

Vad gäller investeringsbudgeten, kan både planeringen och utförandet av den kommunala budgeten förbättras, så att det blir utrymme för satsning på vintersport.

En kommunal realtidscontroller som åtgärdar ekonomiska fel medan de skapas, i motsats för en revision, som bara åtgärdar problem i efterhand när de redan växt sig större, skulle vara värdefull. Införande av observatörskap, där man kan gå på nämndmöten i andra nämnder än den man är ledamot i, skulle förbättra kommunikationen. Och en ny social investeringsfond kan hjälpa utsatta tidigare!

Ken Swedenborg (ffs), Fullmäktigekandidat,

Rose-Marie Westerlund (ffs), Fullmäktigekandidat,

Anni Andersson (ffs), Fullmäktigekandidat

Annons

Annons

Till toppen av sidan