Annons

Annons

Annons

Annons

Studenten i Dalarna 2021

Vi bevakar studenten - följ utspringen hos oss!

Sjung om studentens lyckliga dar... Hos oss kan du se livesändningar och bildextra från studentutspring i hela Dalarna. Nu börjar firandet!

Studenter i Ludvika 2019.

Bild: Martin Wik

Annons

Vårens stora fest blir av - i år också. Om än under lite mer kontrollerade former. Och nu när du inte kan följa jätteutspringen från ett och samma ställe - och vid samma tidpunkt - varför inte passa på att följa det hos oss på dt.se?

– Vi kommer att bjuda på live och bildextra från Borlänge, Falun, Hedemora, Ludvika och flera andra kommuner. Det här är ju livets fest för alla som går ut gymnasiet. Och vi tar publiken dit. Det blir extra viktigt nu när inte alla anhöriga kan vara på plats, säger Helena Nyman, ansvarig utgivare på dt.se.

Annons

Annons

Studenten i Borlänge 2020.

Bild: Jerry Brodin

Dt.se kommer under den här veckan och framförallt på fredag i nästa vecka att svämma över av festbilder från större delen av Dalarna.

Din egen student kommer du att kunna hitta lätt under ortsavdelningen på sajten eller i appen. Vill du ha koll på allt som händer runt studenten i Dalarna? Följ artikelserien Studenten i Dalarna 2021 och i din app och få en notis i telefonen varje gång vi publicerar något!

Studenter i Ludvika 2019.

Bild: Martin Wik

Annons

Annons

Till toppen av sidan