Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 20 juni, kommun för kommun.

Foto: Björn Larsson Rosvall /TT

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Tomas Fredén, Dala-Floda, avled den 12 juni i en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av makan Barbro samt barnen med familjer.

Leksands kommun

Maj-Britt Olsson Skoog, Insjön, födelseort Ludvika, avled den 20 maj i en ålder av 99 år. Yrke: Hemsamarit. Fritidsintressen: Brottsofferjouren. Närmast sörjande: Dottern Lillemor och Sonen Peter, Barnbarn, Släkt och Vänner.

Malung-Sälens kommun

Kariders Rolf Persson, Malung, har avlidit den 30 maj i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av makan Ann-Lisa och barnen Kenneth, Tommy, Gunnar, Christina med familjer.

Erik Stafås, Lima, har avlidit den 2 juni i en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av Maka och Son med familj.

Annons

Astrid Frisk, Transtrand, avled den 11 juni i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är sambon Sven-Åke och syskon med familjer.

Annons

Halvar Stig Johansson, Malung, har avlidit den 11 juni i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av makan Gunnel och dottern Britt-Marie med familj.

Sven-Åke Stadigs, Ersbo, avled den 11 juni i en ålder av 83 år. Närmast anhöriga är makan Monica med familj.

Beris Gudrun Eriksson, Lima, avled den 18 juni i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är maken Gustav och barnen Ragnhild, Anders, Fredrik med familjer.

Janina Bozyk-Hansson, Garpsätra, avled den 14 juni i en ålder av 72 år. Närmast anhöriga är maken Bo och barnen Johan och Susanna med familjer.

Anna Sigfrids, Malung, avled den 18 juni i en ålder av 93 år. Närmast anhöriga är barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Bernt Lisspers, Rörbäcksnäs, avled den 20 juni i en ålder av 81 år. Närmast anhöriga är makan Sigrid med familj.

Eva Vilhelmsson, Malung, har avlidit den 19 juni i en ålder av 83 år. Sörjes närmast av maken Sven, barnen Bo, Birgitta och Hans-Olof med familjer.

Rune Antonsson, Sörsjön, har avlidit den 16 juni i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av makan Barbro och barnen med familjer.

Mora kommun

Per Andersson, Mora, bördig från Öje, har avlidit den 30 maj i en ålder av 59 år. Sörjes närmast av sonen Fredrik och brodern Mats med familj.

Svea Thors, Sollerön Mora, har avlidit den 9 juni i en ålder av 96 år. Sörjes närmast av barnen Jonny och Torbjörn med familjer.

Mait Sparr, Våmhus, avled den 7 juni i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av sönerna Bertil och Mats-Erik med familjer.

Annons

Gillis Olsson, Sollerön, avled den 14 juni i en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av hustrun Kerstin och av döttrarna Jennie och Karin med familjer.

Annons

Tore Frost, Selja, avled den 15 juni i en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av sonen Christer med familj samt barnbarnen Margita och Ellinor.

Elise Norgren, Östnor, avled den 18 juni i en ålder av 90 år. Elise sörjes närmast av döttrarna Eva, Lena och Carina med familjer.

Orsa kommun

Marianne Stegervall, Orsa, avled den 10 juni i en ålder av 78 år. Hon sörjes närmast av maken Sören och barnen Ylva, Mikael och Krister med familjer.

Rättviks kommun

Göran Hansson, Boda kyrkby, avled den 2 juni i en ålder av 75 år. Närmast sörjande: Makan Britt och Barnen Andreas och Mattias med familjer.

Kerstin Backlund, Rättvik, avled den 4 juni i en ålder av 91 år. Närmast sörjande: Barnen Roland, Reine, Anette med familjer.

Sune Martinsson, Ore, avled den 8 juni i en ålder av 83 år, han sörjes närmast av Eivor.

Vansbro kommun

Lissnils Gunborg Olsson, Dala-Järna, avled den 29 maj i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av syskonen och syskonbarnen med familjer.

Hildur Jansson, Vansbro, har avlidit den 28 maj i en ålder av 95 år. Sörjes närmast av barnen Ulla-Britt, Lisbeth, Mats med familjer.

Birgitta Eriksson, Dala-Järna, har avlidit den 1 juni i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av syskonbarn med familjer.

Agneta Tjernberg, Vansbro, har avlidit den 1 juni i en ålder av 71 år. Sörjes närmast av Gunilla och vänner.

Annons

Siv Olsson, Dala-Järna, född i Lindesnäs, avled den 9 juni i en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Inga-Lisa Gustafsson, Dala-Järna, avled den 16 juni i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av barnen Christer, Ann-Marie och Jonny med familjer.

Älvdalens kommun

Birger Rönn, Dysberg, har den 1 juni avlidit vid en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av makan Ruth, barnen med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan