AnnonsICA Maxi Falun

Allt fler företag handlar online hos ICA Maxi Falun: "Snabbt och effektivt"

Det finns många fördelar med att handla online. Förutom att det är smidigt och enkelt, sparar du både tid och pengar genom att klicka hem dina varor. ICA Maxi Falun erbjuder tjänsten till både privatpersoner och företag med leverans från måndag till fredag.

– Vi kan leverera dina varor direkt till arbetsplatsen. Du kan också hämta upp dem i vår smidiga drive-in, säger Linus Bergström online-medarbetare.

Allt fler - både företagare och privatpersoner - handlar matvaror online. Linus Bergström är en dem på ICA Maxi i Falun som handplockar och levererar varor till kunder.

ICA Maxi Falun har ett brett sortiment som passar alla plånböcker. Det handlar om både utvalda leverantörer med låga ordinarie priser, ICA:s egna varor med billigare priser till basvaror av hög kvalitet. Det är något som både företag och privatpersoner uppskattar. Förutom att de har kunder i alla åldrar som besöker butiken varje dag är det många som väljer att handla i online-butiken.

– Vår online-tjänst i Falun är bland de största i Dalarna. Både när det gäller etablering och försäljning. Det känns jättekul, säger Linus Bergström online-medarbetare.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar för företag att beställa online

Många företagare i och kring Falun online-handlar hos ICA Maxi Falun. "Våra företagskunder uppskattar vårt koncept", menar Linus Bergström.

Antalet företag som handlar online hos ICA Maxi Falun ökar regelbundet. Inköpslistorna varierar, men många väljer till exempel att köpa frukt och frukost till sina anställda. Ibland får Linus Bergström och hans medarbetare också in orderlistor till diverse event, personalfester, kundkvällar och stora frukostbjudningar.

– Våra företagskunder uppskattar vårt koncept. Det är enkelt att handla online hos oss. Vi tar även personlig kontakt med alla företag för en uppföljning. Resultatet är lojala kunder, säger han.

Läs mer här om hur du som privatperson handlar online hos ICA Maxi Falun

Linus och hans kollegor handplockar noggrant alla matvaror för varje enskild kund.

Det är många som uppskattar att medarbetarna på ICA Maxi Falun handplockar varorna. Det innebär att företagen alltid får färska produkter av hög kvalitet. Om du ska bjuda dina kunder på fika kan du dessutom klicka hem en rykande färsk croissant till kaffet, eller något annat bakverk från butikens bageri.

– Du kan även välja mellan flera olika leveransalternativ. Vi kan till exempel leverera varorna direkt till arbetsplatsen. Du kan också hämta upp dem i vår smidiga drive-in, säger Linus Bergström.

Från frukt och grönt till kött och skafferi – här ser du vilka erbjudanden och rabatter som ICA Maxi Falun har just nu

Hos ICA Maxi Falun kan du online-handla hela veckans matbehov och massor av andra bra saker. Smidigt och enkelt.

Även fast intresset för ICA Maxi Faluns online-handel ökar strävar butiken hela tiden efter att utveckla både sitt sortiment och tjänster för att kunna erbjuda ännu bättre service. ICA är en av de äldsta e-handlarna online inom dagligvaruhandeln i Sverige. De använder fortfarande samma plattform, men nu har de valt att ta steget in i framtiden.

– Vi kommer snart att lansera en helt ny e-handelsplattform. ICA har tagit fram en stabil plattform för att möta kundens behov. Det känns jättespännande. Det gör att vi kan skräddarsy företagens behov och önskemål på ett snabbt och effektivt sätt, säger Linus Bergström.

Följ ICA Maxi Falun på Facebook för aktuella erbjudanden och nyheter i butiken plus online

Linus och hans kollegor levererar ofta kundens varor direkt till arbetsplatsen i fråga.

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Falu-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan