AnnonsDin Elon

Din Elon satsar på kök i de lokala butikerna – ” Det är ett bra koncept på kök”

I slutet av mars kommer de första köken från Elons eget köksvarumärke Nordanro att vara på plats i Din Elonbutikerna. – Vi gör en nysatsning på kök där vi gör om befintliga utställningar och tar in kök i de lokala Elonbutiker som inte har haft kök tidigare, säger Daniel Erlandsson, vd för Din Elon.

"Butikerna kommer att ha minst fyra demokök i utställningen", säger Daniel Erlandsson, vd för Din Elon.

Nysatsningen innebär att Din Elon kommer att kunna hjälpa dig som kund genom hela köpa-kök-resan, från planering till genomförande gällande både köksinredning och vitvaror. Daniel igen:

– Din Elon har en gedigen kunskap om vitvaror. Vi vet att det är ganska enkelt att laga väldigt bra mat med rätt produkter. Nu kommer vi dessutom att ha marknadens bäst utbildade kökssäljare som vi i egen regi utbildar på vårt nya utbildningscenter i Vikmanshyttan.

Nordanroköken består av tre olika system. Premiumköken är av lite högre kvalitet och har fasta stommar, klickköken Nordanro Flex System monterar du enkelt själv och med Nordanro Nya luckor måttanpassas luckorna till dina befintliga stommar.

– Butikerna kommer att ha minst fyra demokök i utställningen, två från varje system som kommer att ritas av våra utbildade kökssäljare.

Det är ett bra koncept på kök

Läs mer och låt dig inspireras av Nordanroköken här

"Vi kommer att ha Sveriges bäst utbildade kökssäljare utbildade i egen regi", säger Daniel Erlandsson, vd för Din Elon.

Först ut att få köken på plats är Hedemora och Ludvika och därefter rullas köken ut i övriga lokala butiker.

– Köken från Nordanro finns idag i ganska många Elonbutiker i Sverige som har sett att kunderna uppskattar varumärket. Därför vi vågar göra den här satsningen i Din Elon-butikerna trots tuffa tider. Det är ett bra koncept på kök, säger Daniel.

Men kökslanseringen är inte den enda nysatsningen som Din Elon just nu genomför. I Vikmanshyttan byggs också ett 400 kvadratmeter stort utbildningscenter för Din Elonbutikerna, inrymt i en anrik industrilokal.

– Utbildningslokalerna kommer att innehålla konferenslokaler men också en tekniskt fulländad matlagningsstudio inredd med fyra olika kök från Nordanro samt de mest moderna konsumentvitvarorna för att göra det möjligt att testa framtidens teknologi inom matlagning.

Boka möte med en köksinredare här

Förutom att bedriva egen utbildning i centret kommer också andra Elon-handlare och Elonkedjan centralt att ha utbildning i lokalerna.

– Utbildningsnavet kommer också att finnas tillgängligt för externa företag att hyra för utbildningar, konferenser eller event i matlagningsstudion, med eller utan guidning av lokal kock.

"Vi möter de tuffa tiderna genom att ge Din Elon fler ben att stå på", säger Daniel Erlandsson.

Daniel och medarbetarna på Din Elon ser fram mot nysatsningarna som nu ytterligare breddar butikernas utbud .

– Vi kommer att ha Sveriges bäst utbildade kökssäljare utbildade i egen regi på det nya centret i Vikmanshyttan och ha en lokal närvaro på nästan alla orter där vi har en butik, säger Daniel Erlandsson och tillägger avslutningsvis:

– Vi satsar på att ge våra medarbetare bra utbildning inhouse i Vikmanshyttan samtidigt som vi öppnar upp konferenslokalerna och matstudion för det lokala näringslivet. Vi möter de tuffa tiderna genom att ge Din Elon fler ben att stå på, avslutar Daniel Erlandsson.
Se priser och exempel på Nordanros kökssystem här

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Falu-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan