Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

Vi hjälper dig att lättare hitta det du vill läsa

Falukuriren.se är den största nyhetsförmedlaren i Dalarna med mängder av artiklar och tv-klipp varje dag. Men det kan vara svårt att hitta just det du är intresserad av. Därför gör vi det nu lite lättare.

Text

Det är nu tio månader sedan falukuriren.se föddes och gamla dt.se gick i graven. Läsarna har hittat till oss och vi har hundratusentals visningar på våra artiklar varje vecka.

Nu gör vi ett omtag för att det ska bli lättare för dig att hitta det du vill läsa på sajten och i appen.

Toppnyheten på falukuriren.se på onsdagskvällen.

Naturligtvis kommer du även fortsättningsvis att få de snabba nyheterna och det bästa från våra de sex kommuner som Falu-Kuriren bevakar.

Annons

En nyhet är ett speciellt block med blåljus, som vi vet att många läser. Där hittar du nyheter om olyckor, bränder och brott. Där finns alltid det senaste för att du ska hålla dig uppdaterad.

Annons

Nu kan du få pushar om snabba blåljus-nyheter

Du har nu också möjlighet att få pushar om blåljus-händelser genom att göra en notisinställning i appen under Mitt konto. Den heter kort och gott Blåljus.

Så aktiverar du notiser i appen:

Så aktiverar du notiser i Falu-Kurirens app: 1. Gå till mitt konto 2. Välj notisinställningar 3. Klicka i de ämnen du vill få notiser om

En annan förbättring är att vi samlar våra artiklar och tv-klipp från de olika kommunerna i egna avdelningar. Bor du i Leksand finns allt samlat under Leksands-rubriken. Samma sak gäller för Rättvik, Gagnef, Vansbro och Malung-Sälen. Det här gör att du lättare hittar dina riktigt lokala nyheter på ett och samma ställe.

Leksands-sidan på sajt och i app.

Våra nyheter från Falun och det som rör till exempel Regionen hittar du högre upp i flödet på förstasidan.

Varje kommun har redan i dag en egen sida som du enkelt kan klicka in dig på för att inte missa det viktigaste från till exempel Gagnef. Vi vet att många som läser oss redan i dag klickar in sig direkt på dessa kommunsidor.

Annons

Annons

Förutom alla lokala nyheter i kommunen finns där också de senaste fastighetsaffärer, lokal sport med resultat och vilka nya företag som startats.

Även här rekommenderar jag att göra notisinställningar i appen om du vill försäkra dig om att få veta vad vi skriver om till exempel Vansbro när vi lägger ut en nyhet. Det kan ju vara något som du vill ha reda på snabbt eller får ett tips om och läser senare när du får tid.

Nyheter om Leksands IF samlar vi i ett särskilt block på ettan

Är du en van Falu-Kuriren-läsare känner du till vår gedigna och och nyhetsledande bevakning av Leksands IF, som nu får en egen placering med de senaste uppdateringarna om både herr- och damlagen.

Här hittar du allt om Leksands IF.

Även om vi har fokus på våra egna områden kan du även läsa en del utvalda artiklar från andra kommuner i Dalarna. Och som tidigare hittar du bland annat Senaste nytt, sport med mycket livesänd sport, kultur&nöje, familjenyheter om människor i Dalarna och även begravningar, minnesord och läsartexter. Du hittar också ledare och insändare och debatt.

Annons

Med det nya upplägget hoppas jag att vi underlättar för dig som läser. Och jag tar gärna emot synpunkter. Vad är bra? Vad kan vi göra bättre? Är det något du saknar? Mejla mig på [email protected]

Jag önskar dig välkommen till nya sajten och appen med förhoppning om att vi ses ofta.

Är du inte redan kund? Här kan du teckna en prenumeration.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan