AnnonsForsbergs Fritidscenter

Så hjälper Joakim på Forsbergs Fritidscenter kunderna att hitta rätt husbil: "Vi har en väldig bredd i utbudet"

På Forsbergs Fritidscenter i Borlänge erbjuds ett stort sortiment av både tyngre och lättare husbilar. Här finns även en fullserviceverkstad för husbil och husvagn – nu med utökad kapacitet för att kunna välkomna ännu fler kunder.

Joakim Lärke, säljare på Forsbergs Fritidscenter.

– Det finns mycket kompetens inom de här väggarna. Vi som jobbar här har många års erfarenhet av branschen vilket gör att vi alltid kan garantera våra kunder trygga köp och noggrant testade bilar, samtidigt som man får ett trevligt och familjärt bemötande.

Som säljare på Forsbergs Fritidscenter möter Joakim Lärke många typer av kunder med olika typer av behov. Oavsett vad husbilen ska användas till är det lätt att hitta en modell som passar perfekt för ändamålet, konstaterar han.

– Vi har en väldig bredd i utbudet och hjälper gärna till att guida kunden rätt om man är osäker på vad man vill ha. Det finns många faktorer som påverkar valet, som hur många som ska använda den, hur mycket förvaring man behöver och var man tänker köra. Ska man till exempel ta med sig husbilen ner till Italien och köra på smala serpentinvägar kan en nätt och smidig modell passa bäst, medan en större husbil är mer lämpad där det finns gott om utrymme.

Vi vill att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och väl omhändertagna

Läs mer om Forsbergs Fritidscenter i Borlänge här

På Forsbergs hittar man alltifrån de lättare husbilarna till de allra tyngsta modellerna, berättar Joakim.

– Vi säljer bilar från Concorde, Frankia, Niesmann, Pilote, Sunlight och Hobby, så här finns något för alla. Bland de mindre modellerna har "plåtisen", en variant av husbil inte mycket större än en vanlig skåpbil, blivit populär den senaste tiden. I andra änden av skalan finns bland annat Frankias premiummodell Platin, en av våra största bilar med otroligt hög utrustningsnivå.

Inspireras av utbudet av husbilar här

Karl Rooth, servicechef på Forsbergs Fritidscenter.

Utöver försäljning har Forsbergs i Borlänge även en certifierad fullserviceverkstad, som bland annat utför service, motorreparationer och bodelsreparationer för både husbilar och husvagnar.

– Verkstaden tar emot de allra flesta storlekar och modeller, och vi åtgärdar även försäkringsskador, säger servicechef Karl Rooth. Vi åtar oss både små och stora jobb, så oavsett om det handlar om att byta ett handtag på en skåpslucka eller att åtgärda en omfattande fuktskada hjälper vi gärna till.

Från och med mitten av mars utökar verkstaden sin kapacitet med ytterligare två platser, berättar Karl.

– I och med utbyggnaden får vi ett ännu smidigare flöde i verkstaden. Att vi går från fyra till sex verkstadsplatser, samtidigt som vi köpt in en till lyft, gör att vi kan ta emot fler jobb och bidra till att kunderna snabbare kommer ut på vägarna. Vi vill att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och väl omhändertagna, och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre.

Se vilka husbilar som finns på Forsbergs Fritidscenter just nu

Verkstaden har utökat sin kapacitet med ytterligare två platser.

Inbäddat innehåll

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Falu-Kurirens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan