Annons

Annons

Annons

Enskilda vägar i Leksand

Insändare
Bryr sig inte Leksands politiker?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Med anledning av Falu-Kurirens artikel den 23 mars om att Ulrika Liljeberg ska hjälpa C att återfå förtroendet hos väljarna vill jag återigen ta upp vägfrågan i Leksand. Lantmäteriet fortsätter sin förrättning som om ingenting hade hänt och har kallat oss till sammanträde.

Annons

Vi har också kunnat läsa två tänkvärda insändare senaste tiden. Den ena handlade om att 85 procent av insjöborna klart sagt ifrån att de inte vill vara med i någon vägförening (21/3). Enligt min uppfattning är intresset ungefär detsamma runtom i Leksands byar även om man inte är lika välorganiserade som i Insjön.

Annons

Den andra insändaren (20/3) var en reaktion på att Leksands kommun gärna vill bli vänort till någon kommun i Ukraina och lära dem demokrati!

"Lantmäteriet fortsätter sin förrättning som om ingenting hade hänt och har kallat oss till sammanträde", skriver Lena Forsberg.

Bild: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Jag upprepar vad jag hörde kommunalrådet säga på det förra vägmötet på Visir. En man hävdade att förslaget om vägföreningar var djupt orättvist. Hennes svar: Livet är inte rättvist!

Det kan man ju tycka ibland men som utsaga av den ytterst ansvariga är det bara cyniskt. Hon visste alltså om att förslaget var orättvist. Liksom övriga som just nu driver frågan.

Lena Forsberg, Tibble

–––

Har du något att säga? Här kan du enkelt skriva och skicka in en insändare eller debattartikel.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan