Annons

Annons

Annons

SM-final 2023

Falu-Kuriren sänder SM-finalerna i innebandy

IBF Faluns herrar ska försöka försvara SM-guldet i helgen mot Storvreta.

Se lördagens SM-finaler – både dam och herr – direkt här på sajten och i appen.

Sändningen startar 11.30 med studio där Falu-Kurirens egna reporter Ronnie Carlsson kommer medverka.

Faluns Patrik Burman och Alexander Galante Carlström jublar med tidningslöp efter finalen förra säsongen.

Bild: Jesper Zerman/Bildbyrån

Annons

Avslutningen är här. Mästarna ska koras när SSL-säsongen ställs på sin spets under lördagen med dubbla SM-finaler. På damsidan drabbar Pixbo och Thorengruppen samman och på herrsidan är det IBF Faluns herrar som ska försvara SM-guldet mot Storvreta – SSL herrs två giganter i över ett decenium.

Precis som vägen till SM-finalen så ser du som prenumerant avgörandet i Avicii Arena direkt här på sajten och i appen.

Annons

Annons

11.30 drar sändningen igång med tillhörande studio innan damfinalen som startar 12.00. Efter damfinalen fortsätter sändningen där herrarnas final startar 15.00.

Under sändningen kommer det finnas en egen studio där det kommer diskuteras favoritskap, taktik, nyckelspelare, silly season och med deltagande gäster i form av både damernas och herrarnas förbundskapten. Dessutom så kommer Falu-Kurirens egna reporter Ronnie Carlsson att medverka i studion.

Matchproduktionen är densamma som SVT kommer att ha och matchen kommenteras av Magnus Anderberg med expertkommentator Linn Lundström under damfinalen och Mika Packalén under herrfinalen.

Fakta

Så ser du SM-finalerna

För att se sändningarna på falukuriren.se måste du vara prenumerant på Falu-Kuriren. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på falukuriren.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på falukuriren.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan