Annons

Annons

Annons

Innebandy

Nu lanserar vi en helt ny sida med livesänd sport

Att se matcher live har blivit mer och mer efterfrågat och uppskattat bland våra läsare. Det ser vi på alla de sändningar vi gjort och erbjuder därför mer livesänd sport.

För att enklare att ta del av alla sändningar lanseras också en helt ny livesportsida. Samtidigt ändrar vi om i paketeringen och gör mer innehåll exklusivt för dig som betalar mer.

Text

Falu-Kuriren bevakar varje vecka mängder av intressant sport. Vi refererar, kommenterar, fotar och gör tv. Att se sport live är nu en del av den ordinarie sportbevakningen.

Under våren har vi till exempel sänt alla IBF Faluns herr- och dammatcher i högsta innebandyserien, finalspelet i juniorhockeyn för Leksands IF och vårens hetaste matcher med topplagen i division tre herrar – Korsnäs och Falu BS.

Livesport-undersidan fick ett nytt utseende under måndagsförmiddagen. Här får du enkelt överblick över kommande sändningar och hittar även repriser och höjdpunkter från tidigare sända matcher.

Vi följer toppstriden i division tre in till slutet.

Under den kommande vårsäsongen visar vi bland annat toppmatchen Falu BS-Edsbyn och daladerbyt Korsnäs-Dala-Järna under supermidsommarveckan. Vi följer toppstriden i division tre in till slutet.

Annons

Annons

I höst drar säsongen för innebandy och bandy igång. Likt tidigare år kan du se samtliga elitinnebandymatcher live på Falu-Kuriren och för någon vecka sedan kunde vi ge det glädjande beskedet att vi även sänder IF Rättviks samtliga elitseriematcher på både dam- och herrsidan. På Bandypuls visas dessutom samtliga matcher i bandyns elitserie.

Vi har under våren lagt ner mycket tid på utformningen av vårt livesportinnehåll och hur det presenteras för dig på falukuriren.se. Målet är att göra det så tydligt och enkelt som möjligt att ta del av våra livesändningar, repriser och highlights och det gör vi med en helt ny livesportsida.

Med +Allt kan du se all live-sport.

För att ta del av livesporten krävs från och med i dag 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt eller Falu-Kurirens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Annons

Något annat som blir exklusivt för dig som är prenumerant på +Allt, e-tidning eller papperstidning är tillgången till över 40 lokala nyhetssajter. Vi breddar erbjudandet ännu mer och nu kan du läsa både Falu-Kuriren, Gefle Dagblad, Sydsvenskan och Jönköpings-Posten till morgonkaffet, eller varför inte se den lokala fotbollsmatchen i Östersund. Här kan du se vilka lokala nyhetssajter som ingår.

Annons

Du kan enkelt uppgradera till +Allt

Helena Nyman, chefredaktör för Falu-Kuriren.

Bild: Lars Dafgård

Folkracepuls, där tävlingar över hela landet sänds live, ingår inte i +Allt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och andra relevanta lokala nyhetssajter. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan